Има ли маж кој ќе ти каже “НЕ”Веќе имам доста години :(, со два бракови …


Може да се каже дека имам некаков обид, пак и многу набљудување …

Јас не познавам човек кој при искрени “летоци” од страна на жена (без разлика на семејната положба), одбил да ја “запознае” интимно.


А вие? Сте запознале ли таков?