Докторка која дежурала на Чаир после 17 раѓања: Кога некој ќе ти се јави и ќе те праша дали се чуваш …


Чаирско дежурство …. 17 раѓања

И кога мислиш дека само дежурната екипа и родилките останале на светов – некој ќе ти се јави и ќе те праша дали се чуваш и пред да почне полицискиот час ќе побрза да ти донесе визири.

И наеднаш светот станал поубаво место за живот!!!

Фала до Ристе, Ненад, Александар и до сите чие име сѐ уште не го знам.