Да пукнеш од смеа: децата кои се родени со фризураКога ќе се чека за раѓањето на својот син или ќерка, секогаш постои загриженост однапред за она што е морално и да се подготви. Непроспиени ноќи. Напади и раздразливост. Менување на пелени. Повраќање. Какање. Повраќање и измет во исто време.


Можете лесно да ја продолжите оваа листа. Но, постојат работи кои во прво време не ги мислите – на пример, на она каква фризура да му направите на детето. На бебињата исто така, речиси без коса на главата, нели?