Тајните секс желби на 40-годишните жениЖените кои наближуваат 40-годишна возраст, и оние кои веќе ја поминале, преживеале многу емоции како од љубовен така и од сексуален аспект.


Секоја од нив чува спомени во “својот животен дневник”: едни најверојатно сакаат да заборават, други се срамат, а трети сигурно плачат штом се сетат на нив.

Сепак жените во своите 40 години, имаат неколку тајни сексуални фантазии.


Поагресивен секс

Жените над 40 веќе имаат доволно искуство под покривката, имале доста романтични и сензуални моменти. Романсата секогаш е добра опција, но “зачин” на добриот секс е различноста. А понекогаш груб, поагресивен и див секс може да биде така возбудлив за нив.

Таа – во подредена улога

Со староста жените стануваат независни во животот, поуспешни во кариерата и воопшто – учат како сами да се справат во најтешките моменти со неочекуваните ситуации. Во еден момент искуството им помага лесно да вршат контрола над проблемите. Само што во кревет фантазиите се обратни и многу често токму дамите се оние кои тајно копнеат да бидат подредени на мажот за време на секс. И тоа им делува навистина еротски.

Страни: 1 2