Богата концертна есен во МакедонијаПочитувани,Авалон Продукција во наредните два месеци – Октомври и Ноември ќе организира четири големи концерти, со кои ќе обезбеди културна есен каква што имаат сите големи европски градови.

Овие четири концерти ќе го задоволат вкусот на голем дел од оние луѓе кои сакаат да слушаат квалитетна музика.


Авалон Продукција со гордост ви ги најавува своите проекти во Македонија:

– MORRISSEY – 16ти Октомври – СРЦ Кале
– APOCALYPTICA – 17ти Октомври – СРЦ Кале
– БАЛАШЕВИЌ – 30ти Октомври – СЦ Борис Трајковски
– WHITESNAKE – 25ти Ноември – СЦ Борис Трајковски


Влезниците се веќе во продажба преку продажната мрежа на www.kupikartizase.com