Блага Петреска е горда на овие две прекрасни внуки! Погледнете ги:Македонската фолк пејачка Блага Петреска е горда баба на четири внуки, една од ќерката Оља и три од синот Олег со снаата Ана Кондратенко која е виолинистка и по потекло е од Русија.


Погледнете како изгледаат нејзините две внуки:


blaga2

blaga1