7 работи што треба да ги правиме секое утро пред 10 часотМногу луѓе го поминуваат утрото напнати, брзајќи за на работа. Не е изненадувачки фактот дека повеќето од нив се несреќни или ја мразат идејата за будење пред 9 часот.

Веројатно ќе се изненадите, но постојат и луѓе кои навистина уживаат во своето утро.


Значи, користете ги овие практични совети кои ќе ви овозможат еден долг и среќен живот:

Искажете благодарност.


Насмевнете се.

Држете се до сегашноста.

Прават по 10 длабоки вдишувања.

Медитирајте.

Хидрирајте го телото.

Слушајте музика.