20 моменти што докажуваат дека да имаш брат или сестра е најубавото нештоКога ти треба некој да ти даде пример, или некој, кој да те малтретира, едноставно да ти биде соучесник во злосторствата, некого со кого да се скараш, а потоа да се смириш, да му се восхитуваш за сè што прави, зашто вие сте едно вистинско тајно друштво… и кога ќе сфатиш дека не сте само браќа / сестри / брат и сестра – вие сте најдобри пријатели!