2 работи кои се прават задолжително по сексТолку многу се зборува за тоа што да се прави пред и за време на секс што потоа не ни остануваат сили за ништо друго и едноставно заспиваме.


Но, периодот после сексот е многу важен, особено за жените.

Наместо да влегувате во Фејсбук, како што прават 1/3 од луѓето откако ги завршиат задачите во кревет, направете ги овие две работи. 


 

Уште малку милување, наместо трчање во бањата

Обично жените трчаат во бањата после сексот како да биле на физичка работа и немаат трпение да го измијат сето непријатно од себе. Да, хигиената е добра работа, но не треба да биде непосредно по секс.
И половина час подоцна да се искапите, сепак нема да ја зголемите опасноста од инфекции. Уште поважно е да сте користеле кондом.

Страни: 1 2