Како сексот за една ноќ да го претворите во врска

sex1day

Невиноста не е мерило за чест. Луѓето се доволно отворени кон идејата дека жените, како и мажите, можат да располагаат со своите тела и да доживуваат физичко задоволство уште пред да го нашле човекот со кој сакаат да го поминат остатокот од животот. Во последните години се повеќе дами се отворени за еднократни сексуални искуства – без емоционален напон, без вљубување.

Иако во повеќето случаи сексот за една ноќ останува само секс за една ноќ, не е исклучено тој да прерасне и во вистинска врска.

Во овој случај е многу важен начинот на размислување на човекот кој не треба да се страда од предрасуди “Штом со мене го направи тоа толку лесно, тогаш тоа и се случува често”. Ако мажот е „ок“ со идејата дека сексот за една вечер секогаш е гаранција за ” темно ” минато, значи постои веројатност еднократната сексуална забава да се претвори во вистинска врска.

Еве ги начините преку кои жената може да направи така што сексот за една ноќ ќе биде само основата на новата нејзина врска:

Направете го овој јапонски тест и дознајте ја возраста на душата

japonskitest

Сигурно многупати сте слушнале како возрасни луѓе велат дека се чувствуваат како на 18 … Јапонски тест покажува колку години е душата, пишува сајтот dianadeleva.com.

Експертите објаснуваат дека резултатите од овој тест немаат ништо заедничко со интелектот на човекот, образованието итн.

Ако сакате да ги дознаете вашите години, одвојте 3 минути од скапото време и направете го тестот.

 

Што значи, ако ти игра окото

levooko

Понекогаш се случува мускулот на очните капаци да се намалува, што може да биде многу непријатно чувство. Уште понепријатно е дека тоа може да трае неколку часа, па дури и денови.

При тоа постојано движење мускулот почнува да се уморува, и предизвикува болка. Во повеќето случаи нервениот тик е предизвикан од прекумерното оптоварување на нервниот систем и реакцијата на било какви искуства.

Тие може да се случиле дури пред неколку години, но дури подоцна да се манифестира реакција предизвикана од повреда на нервниот систем. Окото може да почне да игра и како последица од напрегање на очите, наример од компјутер или ненаспаност.

Како жените ги оправдуваат изневерувањата?

cheater

Во последно време сепак статистиката покажува кон растот на женските изневерувања. Истражувачите од Велика Британија се обидоа да ја објаснат причината за таквото однесување од страна на понежниот пол. Како резултат тие откриле четири основни објаснувања зошто жените одлучуваат да го менуваат на својот партнер.

На прво место е виновна нивната свест, особено кај луѓето со долгорочни односи. На второ место со неверството дамите го изразуваат своето незадоволство од партнерот, при што одат кај туѓи мажи. Сопружниците им го прават истото, кога не се задоволни од своите партнери.

Разоткривања од проститутки : Што сакаат мажите?

seksvokrevet3

Мажите не можат да ги делат сите сексуални желби со своите половини, за тоа дел од нив се свртуваат кон “професионалистките”. Тие ги открија најчестите машки копнежи.

Според една од експертките по орална љубов тоа е една од најбараните “услуги”. Кучешката поза е сон број два. Кога станува збор за страстен и ослободен секс, тоа е најчесто користена поза. Таа им овозможува на мажите да се чувствуваат господари и да доминираат.

Login

Register | Lost your password?