Зошто токму тој? Каде се крие одговорот на прашањето?Секој избор на партнер е резултат на вашата потреба да одживеете искуство кое му недостига на вашиот дух и на вашата свест.


Зошто токму тој?

Шармот, мажественоста, духовитоста и силата што ги чувствувате од мажот што ве привлекува, како и желбата за романтично доживување какво што би можеле да постигнете со таков партнер, се чест мотив за вашиот избор.


Ако ви се чини дека е време за постигнување склад во вашата врска, побарајте одговор на прашањето:

Зошто токму тој?


Одговорот се крие во вас и бара подлабоко спознавање на самите себе.

Самата привлечност која ја чувствувате спрема партнерот, особено изборот на партнерот, се одредени од:

Искуственото наследство на вашиот дух од минатиот живот (колективното наследство);

Искуството наследено од родителите;
Искуствата од мајчината утроба;
Искуствата стекнати од родителите по раѓањето;
Искуствата од општественото/социјалното опкружување.

Страни: 1 2