Loading...

Усните не се единственото место достојно за бакнежи: Каде би сакала да ја бакнете вашата партнерка?!


Усните нејзини се сочни, розови и ве привлекуваат како магнет. Тие сепак не се единственото место достојно за бакнежи.

Дамите се големи обожавателки на бакнувањето, бидејќи за нив тоа е чин на интимност. Поради оваа причина тие секогаш се радуваат кога усните ја допираат нивната кожа.

Еве и каде би сакала да ја бакнете:

На вратот

Кога ја бакнате по вратот, таа чувствува блага ранливост која ја возбудува. Подигнете ја нежно косата и допрете ги усните за секунда до нејзиниот врат, а потоа нежно ‘насмевнете и се, советува сексологот Џенифер Линда, автор на книгата “The Sex Drive Solution for Women”.

По грбот

Верувале или не, таму се рефлектираат сите точки на нејзините гениталии, па секаков допир, масажа или друга стимулација во долниот дел на грбот, ќе може да ја возбуди.

На челото

Кога мажот ве бакне на челото на јавно место, тоа е знак за интимност и блискост. Како и ветување за уште нешто, кога ќе останете насамо …

Страни: 1 2