Топ 5 на најскапо продадени невиности во светотОвие аукции во почетокот ја шокираа јавноста и покренаа некои интересни прашања.


Интересно е дека сумите за кои се продава ” првиот пат ” на овие дами достигнуваат астрономски димензии.

Ова е топ 5 на најскапо продадени невиности во светот :


5 . Алина Персеј – 14 900 долари Романката ја продаде својата невиност на аукција во 2009 година. Тогаш таа имаше 18 години и рече дека со парите ќе ја плати таксата во универзитетот. Аукцијата беше освоена од 45-годишен Италијанец . Тој платил и авионски билет до Венеција.


4 . Шатуниха – 27 950 долари Минатата година девојката од Сибир склучи договор за 900 000 рубли или 27 950 долари. Таа вели дека имала потреба од пари.

3 . Елизабет Рајна : 801 000 долари Таа објави дека е студентка по медицина и има потреба од пари, за да го плати своето образование. Вети дека ќе донира 35 % од приходите за добротворни цели. Аукцијата беше освоена од маж кој понудил 801 000 долари.

2 . Рафаела Фико – 1.39 милиони долари 26-годишната Италијанка е модел и тврди дека добила 1 милион евра за невиноста во 2008 година. Фико е добро позната на таблоидите . Во 2011 година се тврдеше дека таа е чест гостин на забавите на Берлускони . Неодамна роди дете од футболареот Марио Балотели.

1 . Катарина Милиорини : 1.5 милиони долари 21-годишната Бразилката ја продаде невиноста во 2012 година за 780 000 долари , но во последен момент купувачот – анонимен Јапонец се откажал. Во декември сепак таа доби понуда за брак од богат Арап, чие име не се спомнува.