Тешко се сакаат скршени жени, да знаеш … Тие се силни. Животот ги научил добро…. | Lady

Тешко се сакаат скршени жени, да знаеш … Тие се силни. Животот ги научил добро….


Тешко се сакаат скршени жени, да знаеш.

Тие се силни.
Животот ги научил добро.
Ја знаат цената и што сакаат од мажот до нив.
Не се задоволуваат со просечни врски и чувства.
Или им покажуваш чувства, или не ги закачуваш.
Знаат дека ќе се справат и без тебе.

Не затоа што сакаат, туку затоа што можат.

Ако се осмелиш да ги понижиш ќе добиеш смртна казна.
Нема да ти се развикаат, ниту ќе кршат.
Ќе си молчат и тивко ќе си заминат.
Без да очекуваш и засекогаш.
Ќе ти остават само прекрасни спомени.
Кои ќе болат во тебе и ќе зажалиш до крајот на животот.

Страни: 1 2