Супермајка на 5 деца намали 115 килограми35-годишната Симон Гејт стана Инстаграм ѕвезда, симнувајќи цели 115 килограми по раѓањето на своите пет деца!


Британката драматично го промени начинот на живот, за да ја поврати формата – секој ден трча во 5 наутро, посетува два пати неделно теретана и ги користи дури децата за тежини кои искрено се забавуваат со тренинзите.