Што ви предвидуваат ѕвездите за денеска – Кој хороскопски знак го очекува најмногу среќа ?! 

Овен
Само така ќе можете да ги постигнете своите цели. Нагласете ги познатите методи на моќно изразување. Инаку, овој понеделник ќе биде доста напнат, а борбите и полемиките, кои често водат до скандали, ќе бидат присутни во текот на целиот ден. Ситуацијата со Овенот е дефинитивно подобра отколку за многу други претставници на другите знаци. Вечерта, вашите пријатели може да размислат да ве расположат, а веројатно нема да ви пречи.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12