Што се може да направите со лимонЛимонска е мултифункционален плод. Служи не само за готвење, но и за многу други генијални работи. Со него може да чистите сè, во вашиот дом – од тоалетот до кадата.


Во видеото, оваа домаќинка нагледно објаснува како се случува ова.

А вие, знаете ли и други такви трикови за чистење?