Што да очекуваме во април според хороскопотАприл е убав месец на пролетта и тој носи многу интересни средби и можности за претставниците на сите хороскопски знаци. Искористете ги можностите и уживајте.

Овен


Најдобри денови : 6,7,14,15,16,24,26

Најстресни денови: 1,12,13,19,20,21,27,28


Најдобри денови за љубов : 6,14,15,19,20,21,25,26

Најдобри денови за финансии: 1,6,8,9,14,15,17,18,25,26,27,28

Најдобри денови за работа: 1,6,7,14,15,16,24,25,26,27,28

На 20ти март, Сонцето влезе во вашиот знак и тоа овој период ви носи големи задоволства. Ова е одличен период за да ја подобрите формата на вашето тело и имиџ и да уживате во задоволствата на сите сетила. Април е среќен месец за вас.

Планетите ви носат максимална искорисеност на вашата лична моќ и независност бидејќи многу лесно ќе се создаваат услови кои ви носат задоволство. Ова можеби нема да им одговара премногу на оние околу вас, но тие ќе се приспособат на тоа. Сепак, и тие ќе имаат придобивка од вашето позитивно расположение.

Љубовта за вас ќе цвета во текот на овој месец. Деновите седми и осми април ви носат малку стрес, но потоа нештата ќе бидат подобри. За оние кои се во врска ќе се чувствуваат како нивната сакана личност навистина да се грижи за нив. Оние пак кои не се во врска ќе шират позитивна енергија каде и да одат и веројатно на тој начин ќе придобијат многу насмевки од спротивниот пол.

Генерално, Април е просперитетен месец за вас. Освен харизма и успех во љубовта, тој ви носи и пари и финансиски можности. Внимавајте на седми и осми април кога можни се претерани трошења од ваша страна. На деветнаесетти април ќе го доживеете финансискиот врв во текот на овој месец. Дваесет и втори и дваесет и трети носат неочекувани пари во вашиот живот.

Здравјето и енергијата ќе бидат многу важни за вас во текот на овој месец. Одете на масажа доколку имате можност во текот на првата недела од месецот.

Бик

Најдобри денови: 1, 8, 9, 17, 18, 27, 28

Најстресни денови: 2, 3, 14, 15, 16, 22, 23, 29, 30

Најдобри денови за љубов : 6, 14, 15, 22, 23, 25, 26

Најдобри денови за финансии: 1, 8, 9, 10, 11, 17, 18, 27, 28

Најдобри денови за работа и кариера: 2, 3, 6, 7, 14, 15, 16, 24, 25, 26, 29, 30

Вашиот духовен живот ќе биде најважен за вас во текот на овој месец. Тоа е така бидејќи се занимававте со многу проекти и обврски во текот на изминатите месеци и сега ви е потребен одмор повеќе од сè. Во текот на овој месец, ќе биде лесно да ја искористите својата енергија за да бидете среќни, иако месеците по тоа, ваквите напори ќе бидат потешки.

Во текот на април, интересни нешта ќе се случуваат за вас во однос на вашата кариера или студии. Овој месец е профитабилен и од материјален и духовен аспект, за вас.

Сепак, за да заработите повеќе, многу важно ќе биде вашето лично претставување и напорите кои ќе ги вложувате за работата. Ова е одличен месец да потрошите пари на облека и модни додатоци.

На полето на љубовта ќе ви се случат интересни, мали и фини моменти кои ќе ви донесат насмевка на лицето.

Близнаци

Најдобри денови : 2, 3, 10, 11, 19, 20, 21, 29, 30

Најстресни денови: 4, 5, 17, 18, 24, 25, 26

Најдобри денови за љубов: 1, 6, 8, 9, 14, 15, 17, 18, 24, 25, 26, 27, 28

Најдобри денови за пари : 1, 6, 7, 8, 9, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 27, 28

Најдобри денови за кариера и работа: 1, 6, 7, 8, 9, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 27, 28

Претходниот месец придонесе за голема психолошка промена во вашиот живот. Во текот на овој месец, тоа ќе донесе лична моќ и независност. Ќе имате голем интерес за себеси и воопшто не треба да се чувствувате лошо поради тоа, сè додека не повредувате некого со вашето однесување. На почетокот на годината имавте период на адаптирање на работите и сега знаете што прави да се чувствувате непријатно и ќе ви бидат потребни промени. Но, овој период тоа многу лесно ќе го постигнете.

Страни: 1 2 3 4