Штипјанката Марија која плени со својата убавина (Фотографии)


Марија Јовева, која повеќето ја знаат како Марис (Maryse) е девојка од Штип и страстна вљубеничка во фотографирањето. Освен во видео спотови, таа досега се појавила во улога на модел за наши познати дизајнерски имиња. Таа на својот профил на Инстаграм објавува провокативни видеа и фотографии, каде до израз доаѓа нејзиниот сексапил.

Погледнете неколку нејзини фотографии кои ја докажуваат нејзината убавина:

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16