Loading...

Се жалиме како живееме во загадена средина? Погледнете како изгледа дворното место на студентскиот дом Пелагонија


Постојано се жалиме како живееме во загадена средина, а никако да разбереме дека самите сме виновни за таа ситуација. На академските граѓани од студентскиот дом “Пелагонија” им е тешко ѓубрето да го носат до контејнер па го фрлаат низ прозор. Погледнете како изгледа дворното место на студентскиот дом Пелагонија.