Се сеќавате ли на Пепита Танеска? – Еве што прави првата македонска лото девојка (ФОТО)Повозрасните генерации нема како а да не се сеќаваат на Пепита Танеска. Таа беше првата македонска лото девојка, која можевме да ја гледаме на малите екрани. Сега Пепита живее во Словенија и работи како доктор гинеколог.


 

View this post on Instagram

 


What a beautiful time with my friend Tatjana:) #aftercoronatime 🙏🍀🥂

A post shared by Dr.Pepita Taneska gynecologist (@pepitataneska) on


Продолжува на следната страна

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10