(ВИДЕО) Пред дневникот на телевизија ги покажа нозете, a гледачите полудеа од тоа што го видоаРуската водителка и актерка Валерија Кирсанова, која повремено води еден дневник на телевизија, на ТикТок откри каде чува специјални уреди преку кои е во контакт со режисерот пред почетокот на емитувањето на програмата.


Она што никој не го очекуваше е дека Валерија ќе ги покаже црните чорапи, на кои се закачени малите уреди.

Погледнете го видеото на следната страна


Страни: 1 2