Решение за седи влакна: Со овој рецепт може да ја вратите природната боја на косаСедите влакна не се нешто што укажува на старост. Голем број млади луѓе страдаат од прерано стареење и им е прилично непријатно поради тоа.


Најбрз и најлесен начин за да се решите од овој проблем е да ја бојадисате косата, но штетните хемикалии може да предизвикаат и трајно оштетување на косата… Затоа е најдобро да се обидете со природно решение, а тоа навистина постои.

Кокосовото масло е лек со кој можете да се ослободите од седата коса! Во ова масло лежи тајната на долгата, убава и цврста коса. Кокосовото масло е богато со јаглени хидрати, здрави маснотии, витамини и минерали што и ја пружаат на косата потребната нега.


Рецепт:

Текстот продолжува на втората страна


Страни: 1 2