Рамсторе со специјална понуда: Прехранбени пакети по достапна ценаБезбедноста и колективното здравје се во центарот на вниманието периодов и затоа задоволувањето на сите потреби доаѓа малку потешко отколку обично. Со цел да им излезе во пресрет на сите потрошувачи во овој тежок период, Рамсторе подготви специјални пакети со прехранбени производи и средства за дезинфекција, по цени достапни за секого.


Уште од почетокот на кризата со COVID-19 Рамсторе води грижа за навремено и најбезбедно да одговори на барањата и потребите на потрошувачите. Затоа, овојпат подготви посебни пакети кои содржат се’ што ви е потребно во овој период: соодветна храна, кујнски намирници и средства за дезинфекција и лична хигиена.

Пакетите доаѓаат во три различни варијанти со различна цена,350, 500 и 1500 денари во зависност од вашите потреби, а се изготвени со цел да ви заштедат од вашето ценето време обезбедувајќи ги вашите потреби во еден единствен пакет .Тие ќе бидат достапни во сите маркети на Рамсторе во нашата земја, а нивната цена е изготвена така што ќе биде достапна и соодветна за сечиј џеб и можности.


Продолжете да бидете одговорни спрема вашето и колективното здравје. Продолжете да ги Почитувате превентивните мерки, додека пак Ramstore ќе продолжи да води грижа максимално и навремено да ги задоволи потребите и капацитетите на своите маркети и вашите секојдневни потреби.