Работите кои вашиот маж не сака да ги знаете за машкото достоинствоМажите сакаат да се фалат со машкото достоинство, да споделат какви чуда можат да извршат со него, но постојат некои работи кои не би ги кажале.


Сепак тоа може да го расипе нивниот имиџ и имиџот на помалиот господин.

Еве што не би се осмелиле да ни кажат господата за пенисот:


Неговиот пенис не е секогаш сосема прав!

Да, како што вашите гради не се совршени како на моделите, така и неговото машко достоинство не дозволува да се преврти на една или друга страна.


Колку точно е голем?

Дами, да не претеруваме. Колку, толку. Најважно е да ни носи доволно уживање.

Кога последно мастурбирал?

Не, вашиот маж не прави такви работи, на него сте му доволни Вие .. дали?

Приказната за малиот шармер

Секој пенис си има историја, а има такви кои поседуваат целина досие.

Доста мажи доживуваат непријатен момент во кој многу сакаат да имаат секс со саканата жена, но нивниот пенис не е на истото мислење.