Правилата при сексот за една ноќЗа да го направите овој чекор, сепак треба да сте свесни за неколку нешта.


1. Не правете го со колега / пријател / поранешен или човек, во кого сте вљубена или тој е вљубен во вас. Од тоа нема да произлезе ништо добро. Ќе се добијат компликации, бидејќи ќе мора да се гледате и нема да се чувствувате удобно при овие средби.

2. Пазете се. Прво, задолжително користете заштитни средства. Второ, кога одите кај непознат, тогаш кажете некоја пријателка каде сте, за да биде посигурно.


3. Одете кај нив. Тоа е најдобрата опција, бидејќи нема да има потреба да измислуваш начини како да го истерате од кревет наутро. Затоа пак вие во секое време можете да си одите.

4 И сепак, не останувате предолго кај нив. Откако ќе се разбудите, си одите што е можно побрзо. Можете да го сторите тоа и веднаш по сексот.

5. Избегнувајте романтика. Вечера, убави филмови, романтична музика … Тоа е подобро да ги пропуштите овие работи, бидејќи има голема опасност човекот против вас да ви стане симпатичен, отколку што треба. Особено ако сте сентиментални. Истото важи и за разговорите – колку помалку знаете еден за друг, толку подобро.

6. Никакви фотографии и видео. Внимавајте со камерата и телефонот. Колку и да сте во добро расположение, не заборавајте дека сепак одите на спиење со странец. Затоа секакви видеа се забранети. Нели не сакате во еден момент да се видите на YouTube?

7. Сега ви паднало да уживате максимално на сексот. И онака овој човек повеќе нема да го видите. Значи, можете да пробате доста работи кои секогаш сте ги сакале.

8. Внимавајте да не се заљубите. Да, и тоа се случува. Особено по еуфоријата од една бурна и убаво завршена вечер. Затоа бидете свесни уште од почетокот што очекувате.

9. Во утрото нема смисла од шеги. Јасно е дека најверојатно нема да се видите повторно, па нема смисла да си разменувате телефони и да разговарате. Одбегнувајте дека ќе се слушнете или видите.

10. Не му ја мислете многу-многу. Се случило и нема зошто да жалите, ниту пак да се чувствувате лошо од тоа што сте имале секс за една ноќ.