Погледнете го овој момент во кој баба на 92 години се сретнува за прв пат со нејзината внукаСкот Мартин е горд татко од Вашингтон, кој запечати еден од најпознатите и најубавите кадри на интернет.

Тој ја открил првата средба на 92-годишната баба со нејзината праправнучка Пенелопе која има само 2 дена.


“Мислам дека баба ми се чуваше за овој ден. Тоа беше еден од најубавите моменти во мојот живот, убеден сум дека и за неа е така.” – Сподели Мартин.

Малата Пенелопе е петтото внуче на баба Мили и стана позната уште пред да се појави на виделина.


Погледнете ја фотографијата:

vnuka