Овие хороскопски знаци најбурно реагираат на измама!Ако некој се осмели да ги измами овие хороскопски знаци ќе кренат најмногу прашина…


Некои хороскопски знаци измамата ќе ја примат смирено и едноставно, на достоинствен начин ќе ги прекинат сите контакти со лицето кое им било неверно, а на некои достоинствените и смирени реакции едноставно не им паѓаат на памет.
Овие хороскопски знаци ќе кренат најмногу прашина ако некој се осмели да ги измами.

Овен
Овните се горди, а ако дознаат дека некој ги измами, токму поради сопствената гордост ќе почне да планира освета – во тишина, секако, а еднаш кога ќе тргне во осветнички поход, насекаде околу себе прави хаос.
Текстот продолжува на следната страна


Страни: 1 2 3 4