Ова е новата песна на Каролина која ќе ве остави без зборовиПесната “Зборови немам”,  која е комплетно авторско дело на Дуке Бојаџиев ( музика, текст, аранжман,изведба), снимена е и продуцирана во Gaea Music студио во New York,а вокалот на Каролина е снимен во Marry Phat студиото на Ивица Јанкуловски во Скопје.


Уживајте:)