Омилената поза издава за каков човек се работиПреференциите во кревет можат да ви кажат многу за партнерот, само треба да се научите да ги читате знаците.

мисионерската

Издава несигурност, која сепак е типична, ако сте заедно неодамна. Обично сексот започнува така, а како завршува, прашање е на имагинација.

Ова е романтична поза бидејќи двајцата прегрнати гледаат во очите и сето тоа е многу, многу убаво. Ако сте со години заедно и тоа продолжува да е единствената поза во која имате секс, имате потреба од освежување.

кучешката

Нема човек на кого да не му се допаѓа. Ги буди животинските инстинкти кај мажот, го тера да се чувствува како крал на џунглата. Ако неговите раце не престануваат да го галат грбот, имате посветен маж кој знае како да ви достави задоволство.

жената одозгора

Страни: 1 2