Oдберете соба, која најмногу ти одговара, а потоа ќе ти кажам каква си


Овој тест е многу забавен и интересен.

Погледни ја внимателно сликата и одберете соба, која најмногу ти одговара.

Ќе бидете изненадени колку е точен.

izberisoba

Соба 1: Покривот покажува дека си човек кој сака да гледа отвисоко. Таму има дури и место за забава. Твојата оценка за луѓето е објективна, работите ги гледаш подобро од останатите. Во домот имате голем цвет, што покажува дека сакаш егзотика, а базенот – дека ја сакаш забавата повеќе од кариерата. Детските базени со играчки се сведоштво дека твоите деца се во сигурни раце, ако не си родител – дека си подготвен да станеш таков. Ретко се задржуваш на едно место, но можеби е време за тоа (вклучувајќи да создадеш дом, ако уште не си то сторил/а тоа). Патувањата се твојата страст – на колку подалечни места, толку подобро.

Соба 2: Првиот акцент во твојата соба е часовникот, тој те карактеризира како точен човек, на кого може да се потпрат. Сакаш да размислуваш за работите од животот, но понекогаш претеруваш. Тешко се одлучуваш за кардиналните дејствија. Во моментов потребно ти е спокојство. Сликата на ѕидот покажува дека често се враќаш во минатото. Чувствуваш длабока почит кон роднините. Празното креветче покажува дека ти недостасува љубов или не добиваш онолку колку што ти е доволно. Склона си кон депресија, а осаменоста те плаши.

Страни: 1 2 3