Нозете, бутовите или градите? Кој дел најмногу ги возбудува мажите?!Нозете, бутовите, градите, интимните зони – сето тоа ги возбудува мажите, но ќе бидете изненадени кога ќе дознаете кој дел од женското тело е најсекси според господата.


Неверојатно, но градите не се на прво место. Ако почнеме од назад кон напред, најмногу ги пали ушите. Тие се одлични за почетокот на љубовната игра, што потсетува на мажите со стрестни доживувања под чаршафите.

Следат глуждовите и стапалата, како и задниот дел на коленото која се испоставува дека е една од најчувствителните области.


Грбот е на седмото место. Тој ги возбудува мажите, бидејќи во некои ситуации тие сакаат да го гледаат. По него е стомакот, но не затоа што мора да имате плочки, туку бидејќи посилниот пол ја сака мекоста на кожата. Колковите исто така не се за потценување, тие се навистина привлечни за мажите.

Навлегуваме во најтоплиот дел од рангирањето. На четвртото место се градите. Сосема заслужено на третото место се задните делови, па следат усните.


Ако очите се огледало на душата, тогаш устата е вратата кон срцето. Но без разлика каква е бојата или колку се големи, очите се најсексапилниот дел од телото на жената, соопштува изданието една.