Модeн пропуст од машки агол – Што мажите не сакаат кај жените?!Иако сме сигурни дека мажите не ја разбираат модата исто колку и ние, мора да го прифатиме фактот дека и тие сега се запознати со трендовите и точно знаат што сакаат и што не! Тие навистина забележуваат што носиме, некои модни парчиња ги оставаат без здив, а некои воопшто не ги сакаат.


Кога станува збор за модата, мажите се многу критични и повеќето отворено ќе ви кажат што сакаат, а што не. Постојат некои парчиња облека што воопшто не ги сакаат. Се обидовме во пракса да видиме што тие всушност мислат и дојдоа до изненадувачки заклучоци.

Прочитајте кои се на следната страна:


Страни: 1 2 3 4 5