Магија на трансформацијата: стилист докажа дека сите жени се кралициТалентираниот руски стилист, Константин Богомолов на интересен начин покажа како секоја жена може да биде кралица, со вистински стил.


Константин поседува и училиште за грижа и убавина, каде што често го посетуваат сосема обични, анонимни жени кои му служат како модели и на тој начин ги откриваат тајните на добрата шминка, фигура и стил. Тој навистина прави чуда и целосно ги менува жените, од глава до пети, а крајните резултати се импресивни.

Тој посветува целосно професионално внимание на секоја жена, и за време на трансформацијата, дава неколку совети, за да можат жените да го одржуваат тој стил сами и по посетата на неговото училиште. Како што вели, им помага на жените да се чувствуваат многу повеќе женствено, нежно и со поголема самодоверба. И тоа е токму најголемото оружје на секоја жена.


Погледнете ги фантастичните трансформации на следната страна:

Страни: 1 2