Ќе се шокирате кога ќе го направите овој тест: Поточен од хороскоп и продира длабоко во душата!Нашиот мозок во текот на денот собира различни информации, а за повеќето од нив не знаеме дека се длабоко во нашата потсвест.
За да откриеме што има во неистражениот дел, потребно е да побарате одговор во вашата интуиција и инстинкт кои сами по себе не тераат да направиме нешто без многу размислување.
Овој брз тест на кои се слики од полускапоцени камења од природата може да ви помогне да дознаете нешто повеќе за себе. Боите и енергијата на камењата функционираат по принцип на магнет, така што е доволно само да ја погледнете сликата и да го изберете она што најмногу ве привлекува.


 


1. Малахит – Хороскоп:Скорпија, Јарец
Малахит е прекрасен зелен камен кој се врзува за хороскопските знаци Скорпија и Јарец. Лицата кои го избрале овој камен како најпривлечен се подготвени на големи промени во блиската но и далечната иднина. Тие се со романтичен дух и многу се поврзани со лицето со кое ќе одлучат да го минат животот. Со оглед на тоа дека морате да бидете подготвени на промени, добро размислете за животните одлуки кои во последно време „ви се вртат низ глава“ и кои планирате да ги остварите.
Текстот продолжува на следната страна

Страни: 1 2 3 4 5 6