Лекот кој физички ви подготвува секс, а психички ве опушта. Со него постигнувате максимален оргазам | Lady

Лекот кој физички ви подготвува секс, а психички ве опушта. Со него постигнувате максимален оргазам


Главната компонента во неа е силденафилот, кој е одговорен за зголемување на потенцијата. Оваа состојка ги проширува крвните садови и овозможува прилив на крв во половите органи.

Женската верзија ќе се вика “либридо” и ветува дека ќе обезбеди сексуална желба. Лекот ќе го стимулира производството на хормонот тестостерон кој влијае на центрите во мозокот одговорни за задоволството и зголемувањето на сексуалната желба.

“Над 30% од жените на возраст од 18 и 40 години речиси не доживуваат сексуална возбуда”, покажува статистиката на американскиот гинеколошки центар.

Истражувањата покажуваат дека многу жени, независно од чувствата и приврзаноста кон своите партнери, не чувствуваат физичко привлекување кон нив. Магичната пилула ветува “пеперутки во стомакот” и може да ви помогне да ја заштедите депресијата и да ја вратите довербата.

Лекот не само што физички ќе ви подготвува секс, но и психички ќе помага да се опуштите и да постигнете максимален оргазам.

Единствениот недостаток на таблетата е дека може да предизвикува зависност. Според противниците на “либридо” пилулата ќе го одучи организмот да го произведува хормонот природно.