Колку постара толку посилна – Љубовта на еден возрасен пар во Италија расплака милиони луѓе во светот (Видео)Низ социјалните мрежи кружи видео кое е снимено во болница во Италија и покажува дека годините играат голема улога во љубовта – колку е постара, толку и посилна.


Погледнете како со букет цвеќе еден дедо ја дочекува својата сакана по нејзиниот престој во болница.