Кој е најважниот сексуален партнер во вашиот животПрв ? Петти ?

Ако го барате партнерот со кого сакате да останете цел живот, тогаш, повикувајќи се на резултатите од чисто нова студија, научниците утврдиле дека треба да му верувате на петтиот сексуален партнер, пишува Elitedaily.

MSN имаат развиено “формула на љубовта”, која содржи клучни компоненти за изградба на успешна врска . Таа открива и како количеството сексуални партнери дејствува врз можноста еден човек да запре на една “постојана партнерка”.

Податоците се собрани од 2000 мажи и жени.

25% од мажите и жените веруваат дека нивните идни сопрузи и сопруги треба да имаат сексуално искуство со најмалку 4 луѓе пред нив.

Страни: 1 2