Како најлесно да станете милионер?Што би направиле ако добиете милион денари? Секој човек барем еднаш во животот има помислено на ова прашање…. А замислете го моментот кога ќе ве прашаат како станавте милионер, а вашиот одговор е „Се случи додека пиев кафе, буквално“. Звучи премногу лесно? Преку наградната игра „Стани Гранд милионер“, ја имате шансата да добиете еден милион денари само со испраќање доказ дека пиете од вашето омилено Гранд кафе.


Kако дел од наградната игра „Стани Гранд милионер“ секој ден се избираат добитници на мали кујнски апарати (миксер, рачен миксер, блендер, пегла и дигитална вага), еднаш неделно по еден добитник на Смарт ТВ, а на крајот од наградната игра ќе бидат извлечени и трите добитници на парични награди, секоја од нив во вредност од 1.000.000 денари.

По само еден месец веќе се доделени 154 награди, а наградната игра продолжува се’ до 15.12.2020 година – што значи дека се’ уште имате време да учествувате во некое од извлекувањата. Со малку среќа, вие можете да бидете следниот добитник на вредна награда од Гранд! Еден од досегашните добитници го опиша неговото задоволство по добивањето на наградата:


„Како редовен консумер на кафе, сакам секогаш да го имам најквалитетното кафе во мојот дом и затоа купувам само Гранд кафе. Всушност, не чувствувам дека направив нешто посебно – како и вообичаено купив Гранд, а потоа го испратив кодот преку веб страницата и се надевав дека ќе го најдам моето име помеѓу наградените лица. Овој Смарт ТВ кој го добив од Гранд е доказ дека омиленото кафе ве наградува со повеќе од само добар вкус и мирис!“

Размисливте ли што најпрво ќе направите со вашиот милион?Каква и да е вашата идеја, сега знаете дека таа и не е така недостижна како досега. Навистина, никогаш не било полесно да се стане милионер.


Вашето омилено Гранд кафе не само што ви го збогатува секој ден со постојано квалитетниот вкус и неодолив мирис, туку решава и да ве награди за вашата лојалност и доверба! Од денеска, вашите „милионерски мисли“ нека започнат уште со првата голтка свежо мелено кафе наутро, будејќи го вашиот мозок и вашата фантазија.