Како да го блокираме некој на Фејсбук без тој да знаеПовеќето од нас имаат пријатели на Facebook, кои на еден или друг начин ни оделе на нерви.


Како да блокираме некој Facebook, без тој да разбере?

Еве го одговорот на ова прашање: