Каде мажите сакаат најмногу да водат љубов?Излегува дека по спалната соба најпретпочитаната просторија во живеалиштето за интимност е кујната. Речиси една третина од анкетираните жени и мажи признаваат дека токму таму најмногу се чувствуваат склони за секс.


29 % ја определиле кујната за секси место, и навистина имале таму секс.

Интересен факт е дека, за 17 проценти од испитаниците исклучително возбудувачки е нивната партнерка да им зготви вечера. Главната причина партнерите ја наоѓаат кујната за толку секси место е дека всушност тоа е “срцето на домот”.


Во анкетата се вклучиле 2000 Британци и тие се изјасниле:

Страни: 1 2 3