Ја следел сопругата со дрон и така ја дознал болната вистина: „Гледав како бракот ми се руши пред очи“Мажот забележал чудно однесување кај неговата жена, па решил да провери што се крие зад тоа. За таа цел тој ангажирал детективска стратегија употребувајќи дрон.


„Имавме добар брак, бар јас така мислев“, вели сопругот во видеото на следната страна.

Страни: 1 2