ФОТО: Членовите на „Јавна соба“ направиле нова групаОткако денес и МВР тргна со ригорозни мерки кон „Јавна соба“ и Телеграм, а изјави за тоа дадоа премиерот Зоран Заев и министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, членовите сепак не креваат раце.


Во групата веќе се соопштува дека е креирана нова група со иста цел, но не откриваат кое е името. Односно, го препраќаат само линкот од групата во меѓусебен чет, пренесе порталот Читај.

„Направена е нова група пишејте ми во порака да ја пратам!!“ Оваа порака е споделена во 13:44 часот.


Нивната порака можете да ја видите на следната страна

Страни: 1 2