Еден ден ќе зажалиш затоа што си ја повредил …Таа е тип на девојка која ќе ти даде повеќе шанси отколку најверојатно заслужуваш, бидејќи кога ги покажуваш своите лошите страни, таа избира да го види доброто. Таа е тип кој ќе ти прости лагите и ќе поверува на оправданото, зашто се разбира дека работите изникнуваат непредвидено и понекогаш не одат според планот.


Таа е тип кој нема да полуди ако ја откажеш средбата, иако ќе се разочара што нема да може да те види и да го помине времето со тебе.

Таа е тип кој ќе ги прифати твоите изговори дури во случаите кога ти не жалиш искрено, бидејќи верува во најдобриот човек што можеш да бидеш.


Таа е типот на кој никогаш нема да престане да се обидува.

Таа е од типот на кој можеш да се потпреш, онаа која секогаш ќе биде таму, иако не и го покажал истото почитување и посветеност.


Таа е типот што ќе биде таму, дури и кога е зафатена.

Таа е тип кој брзо ќе одговори на вашите пораки.

Страни: 1 2