Ја нарекуваат вонредна диета и помага да се ослободите од салото на стомакот за една ноќАко наскоро имате некоја забава, социјален наста или венчавка, а треба да го носите својот омилен фустан, масните наслаги на стомакот се нешто најлошо што може да ви се случи.​

За вакви пригоди идеална е таканаречената вонредна диета, која уште се нарекува ИТНА ДИЕТА.

Оваа диета нашироко се користи во случаи во кои луѓето немаат многу време да ослабат, бидејќи ќе помогне да се ослободите од салото на стомакот за само една ноќ!​

Покрај тоа, оваа диета ќе ви помогне во детоксификација и чистење на телото за 24 часа. Вонредната диета се темели на сокови, смути и чаеви, бидејќи овие пијалаци ќе го исчистите своето тело многу брзо и полесно.

План:

Страни: 1 2 3