Десет работи што не ги знаеме за мажите и сексотЖените мислат дека се прилично расположени и мудри кога станува збор за да откриеме што се случува во машкиот мозок, но сепак остануваме во темница за некои други проблеми директно поврзани со полот.


Всушност, жените можеби ги слушаат повеќето од овие факти, но сакаат да ги игнорираат и тајно се надеваат дека не се вистинити.

Погледнете неколку интересни вистини за мажите и сексот во следните неколку страни:


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12