Ако сакате верувајте, но ова е Наталија и таа е жена!Знаеме дека многу мажи и жени се оддаваат на спортот, но ова конкретно се слики на … една 41-годишна бодибилдeрка, која е шампион на Санкт Петербург, Наталија Огризко.


Погледнете ја: