14 правила на облекување што секој треба да ги научи еднаш и засекогашСветлата страна ги собра најосновните правила кои ќе ви помогнат да изгледате совршено цело време.


Споделете ги овие совети со некој ваш пријател кој ќе оди на важно интервју за работа или соработник кој има проблеми со изборот на вратоврска. Направете го светот околу тебе малку подобар!