Зошто мажите ги обожаваат срамежливите девојкиСрамежливоста не е проклетство, тоа е само вашиот избор да изградите ѕид околу себеси. Многу мажи сакаат мистериозни девојки кои малку зборуваат.


1. Срамежливите жени за мажите се како мозаик и тој никогаш нема да знае дали ја прави вистинската работа за да ги импресионира. Тие се предизвик за мажите.

2. Мистериозноста и срамежливоста ќе ги сокријат вашите емоции а мажите ќе треба повеќе да се потрудат за да ве задоволат.


3. Срамежливоста е слатка и женствена а мажите полни со тестостерон сакаат вакви девојки.

4. Срамежливоста значи и помал контакт со други лица што ќе му влее сигурност на мажот.

5. Нежноста и кршливоста во разговорите ќе биде магична за нив.

Страни: 1 2