Во тоалетот и рекле да ги соблече фармерките: Погледнете што пронашле сопствениците на бутикот (Видео)Жената во видеото е од Венецуела, но точната локација на инцидентот не е позната.

Во видеото, се гледа една жена, како стои во тоалетот и ги открива скриените парови фармерки.

Погледнете го видеото на следната страна:

Страни: 1 2